Tjänster
Med rätt uttryck kan du göra ett avtryck i din omgivning. Uttrycksfulla logotyper, hemsidor, annonser m.m. Vad vill du säga? Skaffa ert nya uttryck idag!
Grafisk formgivning, grafisk design, logotyp, webbdesign, hemsida, art director, grafisk design Umeå, grafisk formgivare Umeå
3064
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3064,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Tillsammans förändrar vi världen

Från en idé till

uttryck.

Vägen till uttrycket

Efterforskning

01

Jag har erfarenhet inom min bransch men inte din. Därför blir vårt samarbete en grundläggande viktig del; jag måste möta din värld, den som du känner väl. Jag analyserar den och definierar vad du behöver för att nå ditt mål.

Design

02

Jag tror att enkelhet är nyckeln till allt. Jag gillar inte överflödig information och minskar visuellt brus till ett minimum. Det viktiga är att uttrycket får ta plats. Kreativa processen från skisser till ett förverkligande sker i samspel med er.

 

Under processen jag er mina ärliga utlåtanden och målar upp hur uttrycket ska gestaltas. Vi brinner för samma sak. Att få ut ert budskap.

Tillämpning

03

Efter den kreativa processen så kommer inramningen. Här kommer ert designade uttryck att paketeras för olika ändamål för att det ska göra avtryck i er omvärld.

Det jag kan hjälpa er med

Grafisk design & webbdesign
Logotyper

Ert sigill som berättar om vem ni är och vad ni gör.

Grafisk identitet

Er profil som berättar förklarar er personlighet och varumärke.

Trycksaker

När ditt ert uttryck får ben och ni ska berätta för hela världen.

Annonsproduktion

När ditt ert uttryck berättar vad ni kan erbjuda er omvärld.

Webbdesign

Ett första ansikte utåt. Där personlighet, kultur och era tjänster beskrivs.

Social media pack

Det är en konst att synas med sitt unika och genomgående uttryck.

Kan det här bli starten

för ert nya uttryck?

Låt oss förändra världen tillsammans. Låt mig få höra era drömmar.
Låt oss snacka