Portfolio
Med rätt uttryck kan du göra ett avtryck i din omgivning. Uttrycksfulla logotyper, hemsidor, annonser m.m. Vad vill du säga? Skaffa ett nytt uttryck idag!
Grafisk formgivning, grafisk design, logotyp, branding, grafisk profil, webbdesign, hemsida, art director, grafisk design Umeå, grafisk formgivare Umeå
3222
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3222,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Tillsammans förändrar vi världen

Från en idé till ett

uttryck.

Vägen till uttrycket

Efterforskning

01

Jag har erfarenhet inom min bransch men inte din. Därför blir vårt samarbete en grundläggande viktig del; jag måste möta din värld, den som du känner väl. Jag analyserar den och definierar vad du behöver för att nå ditt mål.

Design

02

Jag tror att enkelhet är nyckeln till allt. Jag gillar inte överflödig information och minskar visuellt brus till ett minimum. Det viktiga är att uttrycket får ta plats. Kreativa processen från skisser till ett förverkligande sker i samspel med er.

 

Under processen jag er mina ärliga utlåtanden och målar upp hur uttrycket ska gestaltas. Vi brinner för samma sak. Att få ut ert budskap.

Tillämpning

03

Efter den kreativa processen så kommer inramningen. Här kommer ert designade uttryck att paketeras för olika ändamål för att det ska göra avtryck i er omvärld.

Det jag kan hjälpa er med

Grafisk design & webbdesign
Logotyper
Grafisk identitet
Trycksaker
Annonsproduktion
Webbdesign

Kan det här bli starten

för ert nya uttryck?

Låt oss förändra världen tillsammans. Låt mig få höra era drömmar.
Låt oss snacka